PDA

Ver la versión completa : L´hora blava



Lluis Surralles
22/07/2017, 20:53
Tal i com diu en Vicens, veig el FF molt ensopit. Pot ser si que és per les vacances que la calor no convida a fer fotos. Per si de cas jo, amb l´aire posat, em quedo a casa fent bodegons imitant al mestre. Aqui va un altre prova.8522

Jaume Franch
22/07/2017, 21:09
Doncs s'agraeix les vostres aportacions, per que cada estiu acostuma a hever-hi aquesta baixada de participació. És normal.

La foto:
M'agrada molt i, efectivament, la hegemonía Avilesiana perilla... per sort de tots. Smile 30

Ja em coneixes i, per tant, em disculparàs si et faig alguna observació o suggerència:

- Jo pujaría llums a la part fosca de les dues floretes de l'esquerra
- per damunt de la pota dreta del rellotge hi ha una imperfecció. La treuría.
- Pel meu gust, retallaría una miqueta per dalt.
- Potser li falta un pel d'aire per la esquerra?

Per cert, hem sigut crítics amb els teus vinyetejats, però aquests darrers es mereixen un... chapeau!.
EscarapelaFF 40x

Lluis Surralles
22/07/2017, 22:03
Gràcies, Jaume. De cara al concurs de temes obligats faré les correccions que m´indiques i, si l´has de posar a algún resum FF, m´ho dius i ho faré jo o, si vols i pots, ho pots fer-ho tu mateix.

Jaume Franch
22/07/2017, 22:19
Què et sembla així?
8523

Lluis Surralles
22/07/2017, 22:46
Em sembla "perfesto" te la copiaré. Per cert: vaig fer servir el fons d´una foto teva per fer una "parida". Te la passaré i et demanaré permís per presentar-la al concurs de rellotges.

Jaume Franch
22/07/2017, 22:56
M'agradarà veure-la, però el permís ja saps que el tens.

Francisco Aviles
23/07/2017, 01:21
Bon Bode, LLuis m'agrada molt aquest despertador (m'ho podies deixar)
Una opinió particular, si et serveix d'ajuda .. l'ampolla la ompliria de líquid fins a la meitat o una mica més, millor si l'aigua porta una o dues setmanes dins de l'ampolla.
Agafa una tonalitat, groc verdosa, que a la meva manera de veure afavoreix la imatge.
Estic completament d'acord amb tu que a casa, amb l'aire posat, s'esta molt bé.
Segueix .. LLuis amb els teus Bodes i segur que destronas en aquest que tu li dius mestre

Lluis Surralles
23/07/2017, 02:51
Ho sento, Xisco pero el rellotje no és meu i demà l´he de tornar a la seva propietaria, per tant no podrè provar lo de l´aigua. Llàstima perque l´idea és bona. ja ho provaré amb alguna altre cosa. Gràcies pels comentaris.

Francisco Aviles
23/07/2017, 14:04
Gracies, LLuis era broma..ei-7

Elisabet Marti
23/07/2017, 15:36
Bon dia Lluis,

A mi em sembla una bodegó molt atractiu, m'agrada tot: composició, llum, colors...
Però reconec que seria interessant de provar el tema de l'aigua "verdosa", doncs li donaría un toc decandent... força poètic segurament.

Jo no sóc de fer bodegons, més que res per ignorànica de la tècnica i falta de medis. Però seria possible saber com la vas fer, a nivel de llums, flaixos, etc? Tinc curiositat per saber com s'aconsegueix una foto així. És a dir saber el "making of" :-)

Salut
E.

Lafebre
23/07/2017, 18:36
L'enquadrament propossat pel Jaume a mi també em sembla més atractiu. I, per suposat, estic d'acord amb la proposta d'en Xiscu respecte l'aigua. Pel que tinc entès, aquesta era una de les tècniques que acostumava a emprar el gran mestre mallorquí Toni Catany. Si pel motiu que sigui decideixes "recuperar" el rellotge per uns dies i, donat que la foto va a un concurs, la vols repetir, a part de fe lo de l'aigua aprofitaria per posar les manetes petites en posició de "marcar les 12". Crec que quedaria més polida, estèticament. També coincideixo amb en Jaume que el vinyetejat que li has donat a aquesta foto li va molt bé.

Tito Felix
23/07/2017, 20:57
M'agrada molt Lluis. Aquesta la podria firmar el nostre amic Xiscu!!!!!

Lluis Surralles
24/07/2017, 17:18
Elisabet: Jo els bodegons ets treballo amb flashos d´estudi Broncoor, millor dir, amb flash. A la majoria de ls fotos només n hi ha un posat un. una mica des-del darrera. Per aclarir els devants utilitzo una planxa de porex pan. I res mes. En aqest cas el flash portava un niu d´abella per centrar el llum nomes en el rellotge i la planta. És mes senzoll del que sembla. En retrats i figura faig el mateix. Un sol flash i rebotar amb pantalles. La llum el que vol és imitar el sol, i, de sol, només n´hi ha un. Si volem fer efectes, ja els farem, pero sempre qui mana és es llum principal